Gpetri 2012.02.12. 16:00

himlő / chicken pox

 

Ja és mindenki himlős. Van bárány, rózsa, és hólyagos himlőnk. Gyakorlatilag a 29-ből 5-en nem kapták még el de csak idő kérdése…  Kicsi pulyáim, fekszenek az ágyban és viszketnek. Kingának a szájpadlásán és a talpán is van belőle.  Melegben kellene dunsztolódni nekik hogy szépen kikeljenek a kelések…, na meleg az nincs, viszketés az van. Meg még mindig tél de azt én nagyon élvezem.  Azt az 5-öt, aki  egészséges,  ki is küldtük játszani a hóba.  A többi nézte az ablakból.  Örülök, hogy nincs időm gondolkozni, híreket hallgatni vagy BKV-zni. És Baczkó Zsuzsi drága kollégámat idézve nagyon örülök, hogy nem vagyok afgán nő.

Oh yeah, forgot to mention this! Everyone has chicken pox. Out of the 29 kids, only 5 haven’t caught it yet (but who knows how long that ratio will last!). My little darlings, they lie in bed and are constantly itching themselves. Kinga even has them on the roof of her mouth and on the bottom of her foot. They should be in a warm environment, but we don’t have any heat (just lots of itching). It’s still winter, but I am thoroughly enjoying that. We even sent out the five who are healthy to play in the snow. The rest had to solemnly watch from the window. I’m glad that I don’t have time to think or listen to the news. And quoting my dear colleague Zsuzsi Baczko, “I’m glad I’m not an Afghan woman.”

A bejegyzés trackback címe:

https://galospetri.blog.hu/api/trackback/id/tr904097031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása