A hó sem állíthat meg. Megyek Petribe, visszavonhatatlanul :) Jó, csak egy hónapra, de mégis. Mégis. Tele tervekkel, álmokkal, élettel. Valahogy így:

"Én nem tudok sokat a tengerről, de azt tudom (...), milyen fontos az életben nem feltétlen erősnek lenni, csak azt érezni, hogy legalább egyszer megmérettess, hogy legalább egyszer a legősibb emberi körülmények között szembenézz a vak és süket sziklával, egyedül csak a saját kezed és eszed segítségével." (Út a vadonba)


Even the snow cannot stop me, I am irrevocable. I am only going for a month, but still, it’s a month full of plans, dreams and life. Something like this:

"Now I don't know much about the sea, but I do know that that's the way it is here. And I also know how important it is in life not necessarily to be strong but to feel strong. To measure yourself at least once. To find yourself at least once in the most ancient of human conditions. Facing the blind death stone alone, with nothing to help you but your hands and your own head."

A bejegyzés trackback címe:

https://galospetri.blog.hu/api/trackback/id/tr44065184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása