Gpetri 2012.02.20. 07:51

Farsang / carnival

 

Ezen a héten megkezdődik a böjt, így mi is elbúcsúztattuk a telet. Hála a sok támogatónak, gyönyörű jelmezekben sorakoztak fel a gyerekek. Míg a lányok tündérek, a fiúk vérfarkasok szerettek volna lenni. Végül tündérek, angyalok, ördögök és sok-sok álarcos manó ropta a nóta TV-re, mert zenével nem készültünk... "Még sosem volt ilyen jó kis mulatságunk!" - mondták.

picasaweb.google.com/kato.fellegi/February192012

This week, lent starts so we said goodbye to winter! Thank God for all our sponsors; our children were dressed in beautiful costumes. While the girls wished to be fairies, the boys wished to be werewolves. In the end, fairies, angels, devils and lots of masked children were dancing and singing to the TV (because we forgot to prepare music).... “We’ve never had a party this fun before!” is what they said.

A bejegyzés trackback címe:

https://galospetri.blog.hu/api/trackback/id/tr244142558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sterretje · www.gportal.hu/alekszatim 2012.02.21. 07:37:19

Hát, ez tök jó! Micsoda buli! :D
süti beállítások módosítása